Despre Bavaria Blu Delivery


Bavaria Blu Delivery își face apariția în domeniul catering din dorința de a introduce o nouă perspectivă asupra livrărilor la domiciliu. Pe lângă calitate și rapiditate, ne propunem să vă oferim și posibilitatea de a (re)descoperi preparatele specifice altor țări, cât și o selecție bogată de salate, supe creme și preparate inspirate din bucătăria europeană.

Sponsorizat de Hotel Restaurant Bavaria Blu**** Mamaia, Bavaria Blu Delivery preia conceptul Mapamond, lansat în Mai 2014, prin intermediul căruia turistul are ocazia să facă înconjurul lumii în mai puțin de 80 de zile în cele 16 camere și apartamente decorate în stilul a 16 țări diferite.

Bavaria Blu Delivery debutează astfel, la finele anului 2014, cu un concept inedit în domeniul culinar, conceptul Mapamond, prin care sunteți invitați într-o captivantă aventură culinară și în care vă sunt oferite cele mai renumite preparate care au consacrat bucătăria națională a 15 țări diferite, precum Iran, Kenia, Statele Unite, China și India.


Powered by Hotel Bavaria Blu